fbpx

Uitvaart

Ik voel me geen ceremoniespreker, want dat klinkt zo stijf en plechtig. En dat ben ik niet. Ik noem mezelf liever ‘afscheidsverlichter’.

Uitvaart

De begrafenis

Als iemand sterft, is dat langs de ene kant een afscheid, maar vooral het vieren van zijn of haar leven. En ik vind het geweldig om verhalen te vertellen die de hele zaal stil maken. Al tover ik ook graag een glimlach op de gezichten, want ik heb de kracht in me om zo’n triest iets ook wat lichter te maken. Want een begrafenis, dat is ook een soort van verwerking, toch?

Waarvoor je op mij rekent

Ik ben de vrouw die met je gaat kijken wat belangrijk was in het leven van je dierbare. Ik ben iemand die écht luistert, en samen met jou – los van “het kader” – de ceremonie vormgeeft die helemaal past bij de overledene.

Licht in de donkerte

Ik vind dat uitvaartplechtigheden vaak heel zwaar en donker zijn. Ik weet dat ik de tristesse van het verlies niet kan wegnemen, maar ik heb wel de kracht in me om de ceremonie lichter te maken.

“Ja, jij bent wat ik nodig heb!”

Supertof! Zullen we mekaar voor de zekerheid even kort leren kennen? Want ik denk dat jij ook voelt dat het echt wel 100% moet klikken tussen jou/jullie en mij.

Reserveer nu je kennismakingsgesprek. En laat ons aftasten of we wat voor mekaar kunnen betekenen. Of we een vibe voelen.

En dan, vanuit die volle JA, kunnen we verder. Contacteer me via marijke@marijkespreekt.be of 0497/93.45.79.

“Ik heb een vraag”

Dat begrijp ik helemaal!
* Heb je een superdringende vraag, zoals “kan jij binnen 2 dagen spreken op de begrafenis van mijn man” of “we trouwen volgende week, help”, bel of WhatsApp me dan even op 0497/93.45.79.
* Alle andere vragen ontvang ik graag in mijn mailbox, zodat ik een overzicht kan bewaren van de vragen die ik nog moet beantwoorden.

Graag een kennismakingsgesprek inplannen? Contacteer me!