fbpx

Over mij

Marijke Pots

In het kort.

Als ceremoniespreker

Spreken op ceremonies, ceremonies mee inhoud geven en er eventueel een ritueel bij betrekken. Ik voel in elke vezel dat dit mijn missie is, hier op aarde: zorgen dat een speciale dag voorzien is van woorden die de emoties vatten.

En het gaat me niet om “het mooiste woord” of een zin die mooi klinkt. Het gaat om de essentie weergeven, de verhalen zoeken die raken, de boodschap overbrengen in een taal die iedereen begrijpt.

Marijke Pots op foto aan de vijver
Als mens

Ik ben Marijke, 38 jaar geleden geboren, en mama van twee meisjes. Ik hou van de natuur, (moes)tuinieren, spelen met mijn dochters, ecstatic dance, persoonlijke groei, en nog zoveel meer.

Het is mijn stokpaardje om zo biologisch en ecologisch mogelijk te leven, en de wereld een stukje beter te maken.

Ik ben HSP en moest je bekend zijn met Human Design: ik ben een Manifesting Generator, 4/6.

Opleidingen

* Gecertificeerd ceremoniespreker en ritual coach, met kwaliteitslabel van Rebel Ceremonies. Een opleiding die een combinatie van wetenschappen en spiritualiteit gebruikt.
* Ik heb een bachelor journalistiek op zak, in de specialisatie geschreven pers.
* Jarenlange ervaring als event consultant maakt dat ik als de beste weet wat mensen op een huwelijk of uitvaart willen ervaren.
* Mijn talenten en competenties maken van mij een natuurlijke verhalenverteller. Het is mijn missie.

“Wat ik fijn vind aan Marijke is dat ze altijd zichzelf is. De gesprekken zijn fijn en interessant, en ze begrijpt waar het over gaat. Ze spreekt ook heel naturel, zoals ze ook in het echt is.”

–– Evi

“Het was aangenaam om een afscheid te maken met een gelijkgestemde. Het voelde alsof ik Marijke al jaren ken, en ze zal voor altijd in mijn hart zitten.”

–– Julia

“Ja, jij bent wat ik nodig heb!”

Supertof! Zullen we mekaar voor de zekerheid even kort leren kennen? Want ik denk dat jij ook voelt dat het echt wel 100% moet klikken tussen jou/jullie en mij.

Reserveer nu je kennismakingsgesprek. En laat ons aftasten of we wat voor mekaar kunnen betekenen. Of we een vibe voelen.

En dan, vanuit die volle JA, kunnen we verder. Contacteer me via marijke@marijkespreekt.be of 0497/93.45.79.

“Ik heb een vraag”

Dat begrijp ik helemaal!
* Heb je een superdringende vraag, zoals “kan jij binnen 2 dagen spreken op de begrafenis van mijn man” of “we trouwen volgende week, help”, bel of WhatsApp me dan even op 0497/93.45.79.
* Alle andere vragen ontvang ik graag in mijn mailbox, zodat ik een overzicht kan bewaren van de vragen die ik nog moet beantwoorden.

Graag een kennismakingsgesprek inplannen? Contacteer me!

luisteren naar verhalen

authentiek zijn

spreken

empathie

harten raken.