fbpx

Huwelijk

Een trouwdag is niet meer zoals die er vroeger uitzag. Een mooie ceremonie geeft je dag extra persoonlijkheid.

Trouwen

De trouwdag

Je liefde vieren en dat delen met een feest, prachtig! Soms is het een uitdaging om zelf woorden te vinden, of om zelf te spreken. Of misschien kan jij dat supervlot, en dan mag je uiteraard ook zelf spreken. Ik zie dat nu we niet meer massaal in de kerk trouwen, er wel een stukje kan ontbreken op een huwelijk. Het ceremoniële gedeelte is zo mooi, en hoeft trouwens helemaal niet volgens een vast stramien te zijn.

Hoe gaat dat “normaal”?

Regelmatig vragen koppels me hoe een “normale” ceremonie eruit ziet voor mij. Mijn antwoord is simpel: ik ben niet van “normaal” en “altijd”. Ik start altijd vanuit wat jullie willen, en heb geen standaard tekstjes of draaiboeken liggen die ik dan wat verpersoonlijk. Neenee, de ceremonie wordt echt 100% op maat gemaakt. Samen.

Waarvoor je op mij rekent

Ik ben de vrouw die jullie écht ziet, die diep graaft. En die graag buiten de lijntjes kleurt van “hoe een trouw moet zijn”. Alles kan en alles mag. En samen vinden we de manier om deze mooie dag een mooie ceremonie te geven. Eentje die niet alleen mooie Instagramfoto’s oplevert, maar vooral veel harten raakt.

Hoe ik werk

Het gaat me niet om “het mooiste woord” of een zin die mooi klinkt. Het gaat om de essentie weergeven, de verhalen zoeken die raken, de boodschap overbrengen in een taal die iedereen begrijpt.

“Ja, jij bent wat ik nodig heb!”

Supertof! Zullen we mekaar voor de zekerheid even kort leren kennen? Want ik denk dat jij ook voelt dat het echt wel 100% moet klikken tussen jou/jullie en mij.

Reserveer nu je kennismakingsgesprek. En laat ons aftasten of we wat voor mekaar kunnen betekenen. Of we een vibe voelen.

En dan, vanuit die volle JA, kunnen we verder. Contacteer me via marijke@marijkespreekt.be of 0497/93.45.79.

“Ik heb een vraag”

Dat begrijp ik helemaal!
* Heb je een superdringende vraag, zoals “kan jij binnen 2 dagen spreken op de begrafenis van mijn man” of “we trouwen volgende week, help”, bel of WhatsApp me dan even op 0497/93.45.79.
* Alle andere vragen ontvang ik graag in mijn mailbox, zodat ik een overzicht kan bewaren van de vragen die ik nog moet beantwoorden.

Graag een kennismakingsgesprek inplannen? Contacteer me!