fbpx

Marijke Verbindt

Vrouwencirkels

Heb je zin in een gezellige avond vol verbinding, inspiratie en vrouwelijke energie? 
We gaan samen chillen, praten, lachen en gewoon genieten van elkaars gezelschap. Verwacht wat diepe gesprekken, een vleugje spiritualiteit, en misschien zelfs een beetje magie! Thee en koekjes. Maar 12 plekjes.

Eerstvolgende vrouwencirkel:
Vrijdag 22 december 2023
Zaterdag 6 januari 2024
Bijdrage: 25 euro
Asiat Park, Vilvoorde
Er is nog maar enkele plekjes vrij.

foto: freepik
foto: freepik

Workshops

In de fijne workshops gaan we aan de slag zodat we onszelf (terug) vinden, en gaan we onze dromen en verlangens vastleggen. Komende workshops: moodboard maken, pottenbakken, met zelfvertrouwen in beeld komen op social media.

Eerstvolgende activiteiten:

Inspirerende infosessies

Ik leef mijn leven op mijn manier. Dat doe ik zo natuurlijk, biologisch en ecologisch mogelijk. De dingen die ik ontdekte in het leven, wil ik graag met jou delen. Ik geef deze infosessies soms zelf, en laat regelmatig experts aan het woord.
First up: een infosessie over essentiële oliën. Ken je dat nog niet? Dan stel ik voor dat je je als de bliksem inschrijft, want deze kennis gun ik iedereen.

Eerstvolgende activiteiten:

foto: freepik

Ritueel begeleiding

Aan de hand van jouw verhaal maak ik een ritueel, over een kantelpunt in je leven. Dat kan iets zijn dat gebeurde, of iets wat je graag wil veranderen. Samen met 4 andere dames gaan we deze rituelen uitvoeren. Dat betekent dat je in één ritueel het “onderwerp” bent, en in vier andere rituelen een (kleinere) rol speelt. Elk ritueel zal je raken, en zal op één of andere manier herkenbaar zijn voor jouw situatie.

Wil je graag meer weten of een ritueel boeken? Stuur een mail naar marijke@marijkespreekt.be

GET IN TOUCH

Volg me op Instagram